Συνελήφθη 86χρονος στην Κρήτη που φλέρταρε... απειλώντας με καραμπίνα! - iefimerida.gr

Συνελήφθη 86χρονος στην Κρήτη που φλέρταρε... απειλώντας με καραμπίνα!

Συνελήφθη 86χρονος στην Κρήτη που φλέρταρε... απειλώντας με καραμπίνα!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν, κατά κοινή παραδοχή, πρωτότυπο τρόπο για να φλερτάρει την 56χρονη που τον βοηθούσε στη φροντίδα της ηλικιωμένης συζύγου του, επινόησε ένας 86χρονος από την Κρήτη, ο οποίος στην προσπάθειά του να την πείσει να ενδώσει, της έδειξε με νόημα την... καραμπίνα του!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 56χρονη από τη Βέροια που εργαζόταν στο σπίτι του 86χρονου φροντίζοντας την ηλικιωμένη σύζυγό του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ο εργοδότης της την προσέγγισε με έκδηλη ερωτική διάθεση, τολμώντας μάλιστα να τη θωπεύσει, ενώ διακρίνοντας απροθυμία εκ μέρους της 56χρονης, της έδειξε ... με απειλητικό τρόπο μία καραμπίνα που ο ηλικιωμένος είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του και για την οποία δεν είχε άδεια.

Στα χέρια της Αστυνομίας, ωστόσο, δεν έπεσε μόνο ο 86χρονος, αλλά και η 56χρονη, αφού ο ηλικιωμένος υπέβαλε σε βάρος της μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ