Μαροκινός μετανάστης: Αστυνομικός με γρονθοκόπησε και με πέταξε σε πηγάδι - iefimerida.gr

Μαροκινός μετανάστης: Αστυνομικός με γρονθοκόπησε και με πέταξε σε πηγάδι

Μαροκινός μετανάστης: Αστυνομικός με γρονθοκόπησε και με πέταξε σε πηγάδι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν 20χρονο Μαροκινό απεγκλώβισε η Πυροσβεστική της Πάτρας από ένα πηγάδι γεμάτο νερό, στο οποίο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, κατέληξε, όταν τον έσπρωξε... αστυνομικός.

Σύμφωνα με το dete.gr, όπως ο ίδιος ο Μαροκινός καταγγέλλει, ο αστυνομικός, αφού τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο, στη συνέχεια τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο πηγάδι του κτίσματος του Λαδόπουλου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική η οποία και απεγκλώβισε τον νεαρό μετανάστη, αλλά και η Αστυνομία, η οποία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Από την πλευρά της η Αστυνομία, στην ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει ότι με τα στοιχεία που έχει ως τώρα στη διάθεσή της, τις καταθέσεις του Μαροκινού και άλλων μαρτύρων, δεν προκύπτει καμία εμπλοκή αστυνομικού στην υπόθεση. Ωστόσο, για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση, από το Δ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών υπό την εποπτεία του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Μαροκινός μετανάστης: Αστυνομικός με γρονθοκόπησε και με πέταξε σε πηγάδι | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ