Οι 14 δραματικές ώρες που έζησε ο 15χρονος στα χέρια των απαγωγέων - iefimerida.gr

Οι 14 δραματικές ώρες που έζησε ο 15χρονος στα χέρια των απαγωγέων

Οι 14 δραματικές ώρες που έζησε ο 15χρονος στα χέρια των απαγωγέων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του 15χρονου μαθητή στη Χαλκίδα της Εύβοιας, αφού οι δράστες άφησαν ελεύθερο τον νεαρό χωρίς οι γονείς του να καταβάλουν λύτρα.

Ο Βαγγέλης έζησε 14 δραματικές ώρες στα χέρια των απαγωγέων του, όταν εκείνοι τον άρπαξαν την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του, στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας και τον επιβίβασαν με τη βία σε ένα λευκό κλειστό φορτηγάκι

Στη συνέχεια οι δράστες επικοινώνησαν με τους γονείς ζητώντας 3.000.000 ευρώ. Μάλιστα αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι πως οι απαγωγείς ζήτησαν από την πρόσβαση σε συγκεκριμένους λογαριασμούς από τον πατέρα, ο οποίος είναι διευθυντής σε υποκατάστημα τράπεζας στην Χαλκίδα. Συνολικά οι απαγωγείς επικοινώνησαν τέσσερις φορές με τους γονείς και ήταν αδίστακτοι.

Η αστυνομία που είχε ενημερωθεί για το περιστατικό ξεκίνησε άμεσα τη διαδικασία άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να εντοπιστούν οι επικοινωνίες των δραστών και τα σημεία που κινήθηκαν. Μάλιστα φαίνεται πως ο 15χρονος παρέμεινε μέσα στο βαν και οι δράστες κινούνταν διαρκώς σε διάφορες περιοχές της Ευβοιας.

Ωστόσο ο κλοιός έσφιγγε γύρω τους και αποφάσισαν να απελευθερώσουν το παιδί χωρίς την καταβολή λύτρων, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι γονείς με τους δράστες ήταν μετά τις 21:30 χθες το βράδυ και λίγο μετά τις 22:00 το παιδί αφέθηκε ελεύθερο στη Δροσιά Ευβοίας, όπου επικοινώνησε με τους γονείς του.

Τώρα η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία προκειμένου να φτάσει στα ίχνη των απαγωγέων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ