Καλοκαιρινός καιρός και σήμερα, ιδανικός για εξορμήσεις στην παραλία - iefimerida.gr

Καλοκαιρινός καιρός και σήμερα, ιδανικός για εξορμήσεις στην παραλία

Καλοκαιρινός καιρός και σήμερα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηλιόλουστος και αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα, με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας, ετοιμαστείτε λοιπόν για την παραλία και οι κάτοικοι της Βορείου Ελλάδας, μην πτοείστε απο μερικά σύννεφα που ίσως εμφανιστούν το απόγευμα, αφού δε προβλέπεται να χαλάσουν την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και ηλιόλουστος ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, μεταξύ 15 και 32 βαθμων κελσίου γενικά και 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στα ανατολικά.

Στην Θεσσαλονίκη o καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενω θα εμφανιστούν λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και η θερμοκρασίαθα κυμανθεί απο 14 εως 32 βαθμούς κελσίου

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά, ενω η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί απο 15 έως 32 βαθμούς κελσίου και σην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενω θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η γενική θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου και τοπικά στη νοτια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ο υδράργυρος θα κυμανθεί μεταξύ 17 και 30 βαθμών κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, η καλοκαιρία θα συνεχιστεί και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο αγγίζοντας τους 35 βαθμούς κελσίου. Μερικές τοπικές νεφώσεις αναμένεται να σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά της χώρας και πιθανά να σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις μικρής διάρκειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ