Ανανέωσε ο Ιμπαγάσα με Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Ανανέωσε ο Ιμπαγάσα με Ολυμπιακό

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία με τους πρωταθλητές Ελλάδας για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Αργεντινός μέσος είχε συμφωνήσει με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων» από την προηγούμενη εβδομάδα και απέμενε μόνο η ανακοίνωση από πλευράς Πειραιωτών. «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αριέλ Ιμπαγάσα για ένα χρόνο», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ενώ ο πολύπειρος άσος δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ανανέωση! Θα αντιμετωπίσω τη νέα χρονιά με πολύ χαρά και όρεξη. Έχουμε καινούργιο προπονητή και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να δουλέψω πολύ σκληρά στην προετοιμασία».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ