Κανέλλη : Η χώρα έχει εκπαιδευτεί σε χαρτομαγκιές, τύπου Κασιδιάρη - iefimerida.gr

Κανέλλη : Η χώρα έχει εκπαιδευτεί σε χαρτομαγκιές, τύπου Κασιδιάρη

Κανέλλη : Η χώρα έχει εκπαιδευτεί σε χαρτομαγκίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη μεταπολίτευση και μετά η χώρα έχει εκπαιδευτεί να δέχεται φαινόμενα, σαν αυτό που εξελίχθηκε στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, ως «χαρτομαγκιές», δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Μια μέρα μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1, η κυρία Κανέλλη, μιλώντας στη ΝΕΤ, είπε χαρακτηριστικά πως «η χώρα έχει εκπαιδευτεί από τη μεταπολίτευση και μετά να δέχεται τέτοια φαινόμενα ως χαρτομαγκιές».

Παράλληλα, επισήμανε πως «έχουμε εξοικειωθεί με το τέρας και απλώς χάρη στη σύμπτωση του τέλους μιας εκπομπής τραβήχτηκε η κουρτίνα και φάνηκε το ζονκ». «Θυμηθείτε πόσοι επίχαιραν με κάτι γιαουρτώματα», συνέχισε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι το περιστατικό της βιαιοπραγίας εναντίον της από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου, είπε πως «το εύχομαι, το ζητάω, το περιμένω, το προσδοκώ, το ονειρεύομαι». «Αν μπορούσα να προτείνω μια αντίδραση σε αυτό, πέρα από το μαύρο στο μαύρο, είναι η κάλπη είναι μπροστά και η ιστορία είναι το μεγαλύτερο δικαστήριο».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ