«Είχε το μαχαίρι στο λαιμό της μητέρας μου - Ηθελα να τον πιάσω όχι να σκοτώσω» - iefimerida.gr

«Είχε το μαχαίρι στο λαιμό της μητέρας μου - Ηθελα να τον πιάσω όχι να σκοτώσω»

Ειχε το μαχαίρι στο λαιμό της μητέρας μου -Ήθελα να τον πιάσω όχι να σκοτώσω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σπίτια σε γειτονιές της Παιανίας έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στόχος ληστών και κακοποιών. Χτες τα ξημερώματα οι κάτοικοι μίας περιοχής έζησαν ένα πραγματικό θρίλερ, το οποίο τελείωσε με πρωταγωνιστές τους ίδιους και δύο ληστές. Το τέλος του όμως βρήκε έναν διαρρήκτη νεκρό και έναν 24χρονο φοιτητή της κτηνιατρικής να κατηγορείται για αυτοδικία, ο οποίος βρίσκεται στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ο 24χρονος, Νίκος Δάβαρης αναμένεται να οδηγηθεί λίγο μετά τις 9 στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα και του ανακριτή. Χθες ο ίδιος μιλώντας στους αστυνομικούς υποστήριξε πως αμέσως μετά την εισβολή των δραστών στο σπίτι του είδε έναν κουκουλοφόρο να έχει βάλει το μαχαίρι στο λαιμό της μητέρας του και να την απειλεί.

Ο νεαρός θόλωσε και μαζί με τον αδερφό του επιτέθηκαν στους δύο εισβολείς. Μετά από μάχη σώμα με σώμα οι δράστες έφυγαν, ωστόσο επανήλθαν μετά από περίπου μία ώρα και αφού είχαν φύγει οι αστυνομικοί από την περιοχή. Έγιναν όμως και πάλι αντιληπτοί από τους δύο νεαρούς, οι οποίοι τους καταδίωξαν και τότε συνέβη το μοιραίο. Ο 24χρονος φοιτητής είχε πάρει την κυνηγετική του καραμπίνα για προστασία και κατά τη διάρκεια που κυνηγούσε τους δύο δράστες το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο 43χρονος Αλβανός διαρρήκτης έπεσε νεκρός.

Αυτό υποστηρίζει και ο δικηγόρος του νεαρού, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, «ήθελε απλώς να καταδιώξει τον ληστή και σε καμία περίπτωση να τον σκοτώσει. Ο ίδιος υποστηρίζει πως πάτησε κατά λάθος την σκανδάλη με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει».

Ο νεαρός τα έχασε, πάγωσε δεν περίμενε πως θα συνέβαινε και τέτοιο, ήθελε απλώς να προστατέψει την οικογένεια του και να παραδώσει στις αρχές τον δράστη. Αμέσως μετά το περιστατικό ο 24χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία, ενώ μετά από λίγη ώρα παραδόθηκε στις αρχές και 52χρονος συνεργός του διαρρήκτη.

Οι κάτοικοι της περιοχής πάντως βρίσκονται στο πλευρό του φοιτητή και της οικογένεια του, καθώς λένε πως είναι απροστάτευτοι από κακοποιούς που αλωνίζουν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ