Ρένα Δούρου: Υποτιμήσαμε το φαινόμενο Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Ρένα Δούρου: Υποτιμήσαμε το φαινόμενο Χρυσή Αυγή

Ρένα Δούρου: Υποτιμήσαμε το φαινόμενο Χρυσή Αυγή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη, μίλησε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, τονίζοντας πως «το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, υποτιμήθηκε».

Η Ρένα Δούρου φιλοξενούμενη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, είπε πως είναι αργά πλέον για καταγγελίες, αλλά είναι τώρα η ώρα όλων των δημοκρατικών πολιτών να προστατεύσουν το πολίτευμα.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο αλλά γίνονται πολλά παρόμοια σε πολλές γειτονιές της Αθήνας, χωρίς όμως να παίρνουν την προβολή του σημερινού περιστατικού.

Καταλήγοντας, η Ρένα Δούρου είπε πως υπάρχει πρόβλημα στην Ελληνική Παιδεία και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι στο Κοινοβούλιο κάθονται στα έδρανα από την μία πλευρά ο Μανόλης Γλέζος που κατέβασε την σβάστικα από την Ακρόπολη, και από την άλλη, άτομα που υμνούν το ναζισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ