Θρίλερ με την απαγωγή του 15χρονου στην Χαλκίδα - iefimerida.gr

Θρίλερ με την απαγωγή του 15χρονου στην Χαλκίδα

Θρίλερ με την απαγωγή του 15χρονου στην Χαλκίδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την απαγωγή ενός 15χρονου μαθητή στην Χαλκίδα, καθώς οι απαγωγείς ζητούν από τον πατέρα του που είναι διευθυντής υποκαταστήματος τράπεζας, την πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ο νεαρός απήχθη από αγνώστους λίγο μετά τις 8 το πρωί στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του. Κάποια στιγμή ένα μικρό λευκό βαν πλησίασε την παρέα των μαθητών, από το όχημα βγήκαν δύο κουκουλοφόροι, και άρπαξαν τον 15χρονο. Αμέσως μετά το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία θεωρεί την υπόθεση αυτή ως πολύ σημαντική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας από τους απαγωγείς επικοινώνησε με τους γονείς ενώ ζήτησε λύτρα προκειμένου να απελευθερώσει το παιδί. Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί το ποσό το οποίο ζητούν, φέρονται να ζητούν την πρόσβαση σε συγκεκριμένους λογαριασμούς από τον πατέρα.

Όπως είναι φυσικό, ολόκληρη η κοινωνία της Χαλκίδας είναι αναστατωμένη από το συγκεκριμένο συμβάν, με την Αστυνομία να μην έχει προβεί σε ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ