Πέθανε ο νέος προπονητής της Βιγιαρέαλ από καρδιακή προσβολή - iefimerida.gr

Πέθανε ο νέος προπονητής της Βιγιαρέαλ από καρδιακή προσβολή

Μανουέλ Πρεσιάδο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μανουέλ Πρεσιάδο, μία μόλις μέρα μετά την συμφωνία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βιγιαρεάλ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών από καρδιακή προσβολή.

Ο Ισπανός τεχνικός θα παρουσιαζόταν επισήμως την Παρασκευή από τα «κίτρινα υποβρύχια», ενώ στην προπονητική καριέρα του είχε καθίσει στον πάγκο της Ρασίνγκ Σανταντέρ, της Λεβάντε, της Μούρθια και της Σπόρτινγκ Χιχόν επί μία εξαετία, πριν απολυθεί τον περασμένο Ιανουάριο λόγω της κακής πορείας της ομάδας στην Primera Division.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του Πρεσιάδο στην Wikipedia, ο Ισπανός προπονητής είχε χάσει το 2002 την γυναίκα του από καρκίνο, ενώ το 2004 είχε σκοτωθεί ο γιος του σε τροχαίο δυστύχημα. Το 2011 ο πατέρας του άφησε την τελευταία πνοή όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ