Έργα του Jose Piñar στο El estudio ammeba - iefimerida.gr

Έργα του Jose Piñar στο El estudio ammeba

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους λάτρεις της ισπανικής τέχνης, ο διάσημος Ισπανός ζωγράφος εκθέτει έργα του για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η έκθεση έχει τίτλο «Πλευρές Β΄ και Παραδοξότητες / Caras B y Rarezas» και ξεκινάει από τις 10 Μαϊου στο El estudio ammeba στην Αθήνα.

Ο Χοσέ Πινιάρ (γεννημένος στη Γρανάδα της Ισπανίας το 1967) είναι ήδη γνωστός για την 20-ετή διαδρομή του ως ζωγράφος. Για την πρώτη ατομική του έκθεση στην Αθήνα όμως, αποφάσισε να διατηρήσει μία ισορροπία μεταξύ των έργων ζωγραφικής και άλλων μέσων έκφρασης, με τα οποία επίσης ασχολείται και που προκαλούν την καλλιτεχνική του ανησυχία, αλλά που ποτέ έως σήμερα δεν έχει παρουσιάσει στο κοινό, όπως το βίντεο. Είναι σαν αυτά τα τραγούδια που οι μουσικοί κρατούν στο συρτάρι γιατί δεν ταιριάζουν με τον υπόλοιπο δίσκο και που καταλήγουν να παρουσιάζονται ως μουσική συλλογή σε μία έκδοση για συλλέκτες υπό τον τίτλο ‘’Caras B y Rarezas’’.

Τα έργα που παρουσιάζει στην Αθήνα είναι φαινομενικά ανόμοια μεταξύ τους και αποτελούν μία ομάδα αρκετά ετερογενή, αλλά εξηγούν την εξέλιξη του ως καλλιτέχνη γενικά, σ’ ένα χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από αυτό μεταξύ δύο εκθέσεων. Βρίσκουν το νόημά τους και τη θέση τους ανάμεσα στην υπόλοιπη παραγωγή του ίδιου, χάριν ακριβώς στην απόσταση που τους δίνει ο χρόνος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Από τις 10.05.2011 έως 23.06.2011. Δευτέρα με Παρασκευή 17:00-21:00. Σάββατο 11:00-14:00

El estudio ammeba

Ζαχαρίτσα 21, Φιλοπάππου, Αθήνα, Τηλ: +0302110153449

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ