Καρατζαφέρης: «Να κερδίσει τώρα ο Τσίπρας για να πέσει σε δυο μήνες» - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «Να κερδίσει τώρα ο Τσίπρας για να πέσει σε δυο μήνες»

Καρατζαφέρης: «Να κερδίσει τώρα ο Τσίπρας για να πέσει σε δυο μήνες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα ήταν προτιμότερο να κερδίσει τώρα τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε «ο Αλέξης Τσίπρας να πέσει σε δυο μήνες και μετά να έρθει η αστική δημοκρατία για οκτώ χρόνια, δήλωσε χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΜΠΕ, εκτίμησε ότι όποιος κερδίσει τις εκλογές της 17ης Ιουνίου «θα πέσει σε λίγους μήνες» και χαρακτήρισε το δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» ως μη πραγματικό.

Επίθεση, όμως, εξαπέλυσε και κατά του Αντώνη Σαμαρά δίνοντας εξηγήσεις για τις συνομιλίες που είχε μαζί του προκειμένου να ενταχθεί στη ΝΔ. «Ο κ. Σαμαράς είναι μπαμπέσης» είπε και εξήγησε ότι την ώρα που συζητούσαν για τη δική του επανένταξη στη ΝΔ η Συγγρού έπαιρνε στελέχη του ΛΑΟΣ».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε από τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τον ΛΑΟΣ και να του δώσουν την ευκαιρία να είναι ο σταθεροποιητικός παράγοντας στην επόμενη βουλή. «Σήμερα είναι τραυματισμένος γιατί κάποιοι δεν θέλουν τον ΛΑΟΣ στη βουλή» είπε, χωρίς ωστόσο να επαναδιατυπώσει τις κατηγορίες του για ξένα κέντρα και ξένες πρεσβείες που τον πολεμούν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, εάν το κόμμα του είχε μπει στη Βουλή, σήμερα θα υπήρχε κυβέρνηση, και απέδωσε το εκλογικό αποτέλεσμα στον πόλεμο, που, όπως υποστήριξε, δέχθηκε το κόμμα του, μετά το άνοιγμα που έκανε στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ