Πρόκληση-Η Νατάσα Καλογρίδη με ελικόπτερο στη Μύκονο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρόκληση-Η Νατάσα Καλογρίδη με ελικόπτερο στη Μύκονο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμφίεση και ύφος Χολιγουντιανής σταρ είχε η γνωστή ηθοποιός καθώς προσγειώνεται με ελικόπτερο στην Μύκονο για τις ανάγκες επαγγελματικού της ραντεβού με ξένους παραγωγούς για ελληνοτουρκική κινηματογραφική παραγωγή.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι η Νατάσα Καλογρίδη, όντως πολύ απασχολημένη, ανάγκασε τους ξένους παραγωγούς να στείλουν το ελικόπτερο τους για να την παραλάβει από την Αθήνα.

Πρόκληση-Η Νατάσα Καλογρίδη με ελικόπτερο στη Μύκονο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ούτε το εκκεντρικό της «δεν θέλω να τραβάω την προσοχή, αλλά αυτό ακριβώς κάνω» αμφίεσής της, με λευκό σορτς, μαύρο χοντρό καλσόν, top με το φερμουάρ κατεβασμένο, κουκούλα ανεβασμένη και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Πρόκληση-Η Νατάσα Καλογρίδη με ελικόπτερο στη Μύκονο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αλλά το γεγονός ότι είτε προκάλεσε (με το να ενημερώσει τους παπαράτσι για την άφιξή της), είτε δεν προστάτευσε τον εαυτό της (με το να τους ζητήσει να μην την τραβήξουν).

Πρόκληση-Η Νατάσα Καλογρίδη με ελικόπτερο στη Μύκονο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Γιατί είναι τουλάχιστον άκομψο να βλέπεις τέτοιες επιδείξεις χλιδής την ώρα που πηδούν καθημερινά άνθρωποι από τα μπαλκόνια λόγω χρεών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ