Καρατζαφέρης: Δεν υπάρχουν φάρμακα και κάποιοι διαφωνούν για το ντιμπέιτ - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Δεν υπάρχουν φάρμακα και κάποιοι διαφωνούν για το ντιμπέιτ

φάρμακα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική προς τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την «διαμάχη» που έχει ξεσπάσει εξαιτίας του debate εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ζήτημα των φαρμάκων και την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Υγείας.

Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε πως ενώ η Πολιτεία δεν έχει να θρέψει τον μισό πληθυσμό, και δεν μπορεί να δώσει φάρμακα στους καρκινοπαθείς, «ο κ. Σαμαράς και ο κ. Τσίπρας ακόμα ανταγωνίζονται αν πρέπει να γίνει το debate, ή όχι».

Αυτό που είναι αναγκαίο είναι να αλλάξει η νοοτροπία, επεσήμανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τονίζοντας πως χρειάζεται να γίνει μια δραματική αλλαγή, «διαφορετικά η ελπίδα θα χαθεί».

Νωρίτερα ο κ. Καρατζαφέρης επισκέφθηκε το αρχηγείο της Πυροσβεστικής και μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αρχηγό του Σώματος αντιστράτηγο Παναγιώτη Μπονάτσο, σε δηλώσεις του είπε ότι είναι συνάδελφος με τους πυροσβέστες, διότι, όπως υποστήριξε, οι πυροσβέστες σβήνουν φωτιές στο περιβάλλον ενώ ο ίδιος σβήνει φωτιές στην πολιτική

«Και των δύο το έργο θα είναι πολύ πιο δύσκολο μετά τις 17 του μήνα. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε αποτελεσματικοί στην πυρόσβεση και οι δύο», κατέληξε ο πρόεδρος το ΛΑΟΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ