Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League - iefimerida.gr

Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League

οπαδοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χάος προκάλεσαν περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι εισέβαλαν στα γραφεία της Super League όπου γινόταν η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συνεταιρισμού.

Οι οπαδοί της Ενωσης είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη μη αδειοδότηση της ομάδας από την ΕΠΟ. Η συνεδρίαση του Δ.Σ. είχε ως αντικείμενο την επανεξέταση των ποινών στις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση και η εισβολή των οπαδών προκάλεσε την οριστική διακοπή της συνεδρίασης. Οι ανεγκέφαλοι, οι οποίοι μπήκαν στα γραφεία ανενόχλητοι, μια και έξω από τον χώρο υπήρχαν ελάχιστοι αστυνομικοί, πέταξαν αντικείμενα και φώναξαν συνθήματα υπέρ μίας καλύτερης απόφασης για την ΑΕΚ και κατά των ανθρώπων της ομοσπονδίας, προκαλώντας υλικές ζημιές στα γραφεία.

Η Super League μετά την διακοπή της συνεδρίασης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως καμιά απόφαση δεν πρόκειται να ληφθεί υπό το καθεστώς βίας. «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, 100 περίπου άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Κάποιοι εισήλθαν βιαίως στην αίθουσα του Δ.Σ. και προκάλεσαν τη διακοπή του. Σύσσωμο το Δ.Σ. της Super League τονίζει ότι καμία απολύτως απόφασή του δεν πρόκειται να ληφθεί υπό το καθεστώς απειλών και βίαιας συμπεριφοράς», αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ