Ζαρντίμ: «Θα κάνω τα πάντα για να πετύχω στον Ολυμπιακό» - iefimerida.gr

Ζαρντίμ: «Θα κάνω τα πάντα για να πετύχω στον Ολυμπιακό»

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι πιθανότατα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού μετά την συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» με την συμπεριφορά του, ενώ υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να πετύχει στην ομάδα. «Ο Ολυμπιακός είναι για μένα μεγάλη πρόκληση και θα κάνω τα πάντα για να πετύχω και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Θα δουλεύω πολλές ώρες στο γήπεδο προκειμένου να μάθω την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται και να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Με τον Ολυμπιακό θέλω να κατακτήσω τίτλους και να έχουμε διακρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», ήταν κάποια από τα λεγόμενα του 38χρονου προπονητή προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ