Γιακουμάτος: «Τη Δευτέρα το πρωί αν βρεις ATM όρθιο να μου τρυπήσεις την μύτη» - iefimerida.gr

Γιακουμάτος: «Τη Δευτέρα το πρωί αν βρεις ATM όρθιο να μου τρυπήσεις την μύτη»

Γιακουμάτος: «Την Δευτέρα το πρωί αν βρεις ATM όρθιο να μου τρυπήσεις την μύτη»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος υποστηρίζοντας η επόμενη μέρα με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική, θα είναι τραγική.

Ο κ.Γιακουμάτος μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega τόνισε «Λόγω της πολιτικής αστάθειας το τελευταίο εξάμηνο έχουν φύγει 78 δισ.ευρώ από την χώρα. Την Δευτέρα το πρωί ψάξε να βρεις ATM όρθιο. Αν βρεις ATM όρθιο να ρθεις να μου τρυπήσεις την μύτη».

Παράλληλα υποστήριξε ότι τα πολιτικά κόμματα πρέπει να συνεννοηθούν προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας. «Ονειρεύομαι την επόμενη μέρα να φύγουν να πάνε με ένα αεροπλανάκι στις Βρυξέλλες, ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Κουβέλης και ο κ. Τσίπρας να δείξει λιγάκι σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ