Η Λόχαν πείθει ως Τέιλορ. Εκτός από το γυμνό στήθος της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Λόχαν πείθει ως Τέιλορ. Εκτός από το γυμνό στήθος της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αριστερό στήθος της Λίντσεϊ Λόχαν σχεδόν βγαίνει έξω κατά την διάρκεια του γυρίσματος μιας δραματικής σκηνής του Liz and Dick, της ταινίας σχετικά με την ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Αντιδρώντας, ίσως, στην απόφαση της ιδιοκτήτριας του να γίνει σοβαρή ηθοποιός.

«Όταν βγήκε για πρώτη φορά στο set ως Λιζ, μας πήρε την ανάσα» και «Μεταμορφώθηκε σε χρόνο dt από αδιάφορη σε ενθουσιασμένη». Αυτές είναι μερικές από τις γραφικότητες που λένε οι υπεύθυνοι τύπου της Λόχαν και οι παραγωγοί της ταινίας για να δικαιολογήσουν την απόφασή τους να δώσουν ένα τόσο περιζήτητο ρόλο σε κάποια που η τελευταία της ταινία ήταν το άκρως επιτυχημένο Labor Pains το 2009.

Η ουσία είναι ότι το Liz and Dick παίρνει για την ώρα μια χαρά δημοσιότητα, καθώς υπάρχουν παπαράτσι ακροβολισμένοι στα γυρίσματα, περιμένοντας την Λίντσεϊ να στραβοπατήσει.

Όπως έκανε κατά την διάρκεια του γυρίσματος μιας σκηνής πάνω σε γιοτ στην Marina del Rey, που δείχνει την Τέιλορ να πλακώνεται με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Το καλοκαιρινό φόρεμα που φορούσε η Λόχαν δεν άντεξε το βάρος του στήθους της, το οποίο έκανε την παρουσία του αισθητή. Αναμένεται ακόμη πιο σέξι συνέχεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ