Ανοιχτή επιστολή Βενιζέλου στους ψηφοφόρους - iefimerida.gr

Ανοιχτή επιστολή Βενιζέλου στους ψηφοφόρους

Ανοιχτή επιστολή Βενιζέλου στους ψηφοφόρους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον αέρα άρχισαν να βγαίνουν από χθες το βράδυ τα νέα τηλεοπτικά σποτ του ΠΑΣΟΚ. Το κεντρικό σύνθημα της πρώτης φοράς των νέων τηλεοπτικών μηνυμάτων της Ιπποκράτους είναι το «Ασφαλώς ΠΑΣΟΚ», το οποίο συνοδεύεται και από ένα δεύτερο σύνθημα το «η λύση είναι το ισχυρό ΠΑΣΟΚ».

Στα νέα σποτ του ΠΑΣΟΚ δεν εμφανίζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος όμως τις επόμενες ημέρες –όπως είχε αποκαλύψει η iefimerida- θα απευθυνθεί στους πολίτες με ανοιχτή επιστολή.

Στην επιστολή του ο κ. Βενιζέλος θα θέτει την κοινωνία ενώπιον των πραγματικών διλημμάτων των εκλογών υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων ότι ένα από αυτά επικεντρώνεται στο εάν η επιλογή είναι καταγγελία της δανειακής σύμβασης ή συντονισμένη αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης στην βάση των έξι σημείων που έχει προτείνει το ΠΑΣΟΚ.

Η επιστολή θα φθάσει σε χιλιάδες παραλήπτες με email αλλά και με απλό ταχυδρομείο.

Στο μεταξύ οι επιτελείς της Ιπποκράτους σχεδιάζουν τις τελευταίες ημέρες των προεκλογικών εμφανίσεων του κ.Βενιζέλου.

Για την ερχόμενη Κυριακή έχει προγραμματιστεί η δεύτερη διακαναλική συνέντευξη Τύπου. Την Παρασκευή πριν από τις εκλογές ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Πειραιά, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει ακόμη μία συγκέντρωση είτε στο Γκάζι, είτε στην Δυτική Αθήνα ενδεχομένως Περιστέρι ή Αιγάλεω.

Χθες μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσαν οι «νέοι επιστήμονες» σε ξενοδοχείο της Αθήνας ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μία μεγάλη φιλοδοξία να είναι ο παράγοντας που θα διασφαλίσει την φυσιογνωμία της νέας κυβέρνησης αλλά κυρίως την κατεύθυνσή της.

Σύμφωνα με όσα είπε είναι πολύ εύκολο για ένα κόμμα να προσπαθήσει να μείνει έξω από την φθορά, ωστόσο «οι παρατάξεις και τα κόμματα υπάρχουν χάριν του εθνικού συμφέροντος». Εξ αυτού του λόγου ανέφερε ότι στο ΠΑΣΟΚ «θα συμβάλλουμε ώστε ο τόπος να κυβερνηθεί σωστά" διότι "η απάντησή μας είναι η πολιτική σταθερότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ