Κουβέλης: Η ΕΕ να βοηθήσει την Ελλάδα να αντιμετωπίσει την ανεργία - iefimerida.gr

Κουβέλης: Η ΕΕ να βοηθήσει την Ελλάδα να αντιμετωπίσει την ανεργία

Κουβέλης: Η ΕΕ να βοηθήσει την Ελλάδα να αντιμετωπίσει την ανεργία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη η Ελλάδα να στηριχθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να τονωθεί η ανάπτυξη στην χώρα μας εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς.

Από την πλευρά του ο Μάρτιν Σουλτς είπε πως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπολογίζει στη συμβολή της Δημοκρατικής Αριστεράς και προσωπικά στον Φώτη Κουβέλη για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Μάλιστα αναφερόμενος προσωπικά στον Έλληνα πολιτικό, είπε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που δίνει μάχες με νηφαλιότητα για τις αναγκαίες λύσεις.

Ο Φώτης Κουβέλης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα δικαιούται και μπορεί να προχωρήσει σε δρόμους διεξόδου από τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται. Όπως τόνισε, απαιτείται η πολιτική που θα υπηρετεί σταθερά την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη παράλληλα με μια πολιτική που θα αποδεσμεύει από συγκεκριμένες ρυθμίσεις και μέτρα του Μνημονίου.

«Είναι αναγκαίο να υπάρξει η στήριξη της ΕΕ για την ανάπτυξη και ένα πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανεργίας» σημείωσε ο κ. Κουβέλης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ μιας ευρωπαϊκής πολιτικής και ταυτόχρονα υπέρ των μεταρρυθμίσεων στο εσωτερικό της χώρας.

Φωτρογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ