To τελευταίο απειλητικό μήνυμα Μπιν Λάντεν - iefimerida.gr

To τελευταίο απειλητικό μήνυμα Μπιν Λάντεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ιδρυτής της Αλ Κάϊντα, επεσήμανε σε ένα σύντομο μήνυμά του, που δημοσίευσε μία ισλαμιστική ιστοσελίδα, ότι "οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορεί να ονειρεύονται την ασφάλεια, όσο οι αδελφοί μας στην Παλαιστίνη ζούν μέσα στην απελπισία".

"Πρόεδρε Ομπάμα...οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορεί να ονειρεύονται την ασφάλεια, όσο στην Παλαιστίνη οι αδελφοί μας δε βιώνουν την ίδια ασφάλεια", αναφέρεται στο σύντομο μήνυμα, που θα πρέπει να ηχογραφήθηκε πολύ λίγο πριν από τον θάνατο, στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν, του ιδρυτή της Αλ Κάϊντα.

"Αδικό είναι να ζείτε εσείς εν ειρήνη, ενώ οι αδελφοί μας στη Λωρίδα της Γάζας ζούν μέσα στην απελπισία. Επομένως και με τη βοήθεια του Θεού, θα συνεχίσουμε να σάς επιτιθέμεθα, όσο θα συνεχίζετε να υποστηρίζετε τους Ισραηλινούς".

Στο μήνυμα που φέρεται να έχει ηχογραφηθεί περίπου μια βδομάδα πριν το θάνατο του ηγέτη της αλ Κάιντα, διάρκειας ενός λεπτού και δύο δευτερολέπτων, δεν γίνεται κάποια αναφορά στις εξεγέρσεις της Μέσης Ανατολής, όμως σύμφωνα με αυτούς που το δημοσιοποίησαν ο Μπιν Λάντεν σκόπευε να κάνει κάποια αναφορά πριν το δώσει στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ