Δροσίζει απο σήμερα ο καιρός με πτώση της θερμοκρασίας και πιθανές βροχοπτώσεις - iefimerida.gr

Δροσίζει απο σήμερα ο καιρός με πτώση της θερμοκρασίας και πιθανές βροχοπτώσεις

Δροσίζει απο σήμρα ο καιρός με πτώση της θερμοκρασίας και πιθανές βροχοπτώσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διανύουμε ήδη την πρώτη εβδομάδα του καλοκαιριού και ο καιρός το επιβεβαιώνει με το παραπάνω. Ωστόσο, από σήμερα προβλέπεται να «δροσίσει» λίγο, καθώς θα υπάρξει μικρή πτώση της θερμοκρασίας, ενω στα δυτικά κεντρικά και βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα καθώς και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανή βελτίωση το βράδυ απο τα δυτικά. Στη Θράκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργά τη νύχτα πιθανώς καταιγίδες. Η γενική θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά, ενω αναμένεται βελτίωση από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές το μεσημέρι και το απόγευμα, ενω είναι πιθανό να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός θα παραμείνει αίθριος και ο υδράργυρος ψηλά, μεταξύ 17 έως 30 βαθμών Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενω στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργά τη νύχτα πιθανώς καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεικαι η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και βελτίωση από το βράδυ, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, αναμένονται νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα στη Θράκη με βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις, ενω στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά όπου ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες, ενω η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ