Ως 22% οι νέες περικοπές στο εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων - iefimerida.gr

Ως 22% οι νέες περικοπές στο εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άσχημα νέα προβλέπονται για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, έπειτα από τις εκλογές. Σύμφωνα με υπολογισμούς εμπειρογνωμόνων που γνωρίζουν και τις ...διαθέσεις της Tρόικα, επίκειται νέα περικοπή του εφάπαξ από 15% έως 22%.

Όπως τονίζεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «το Έθνος», η επιβολή επιπρόσθετων εισφορών, αλλά πιθανόν και η αύξηση των απαιτούμενων ετών ασφάλισης, είναι δυο από τα – δυσάρεστα για τους δημόσιους υπαλλήλους- στοιχεία που ενδέχεται να συνοδεύσουν τις νέες περικοπές στα εφάπαξ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πάντως, θα δοθεί και ένα είδος «ανταλλάγματος» για όλα αυτά: Τα εφάπαξ που εκκρεμούν θα ενταχθούν στο πρόγραμμα εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, ώστε να καταστεί εφικτή η καταβολή του βοηθήματος, η οποία τώρα είναι «μπλοκαρισμένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ