Προσέφερε στην Αστυνομία τις εισπράξεις από τα ναρκωτικά για να μην τον συλλάβουν - iefimerida.gr

Προσέφερε στην Αστυνομία τις εισπράξεις από τα ναρκωτικά για να μην τον συλλάβουν

Προσέφερε στην Αστυνομία τις εισπράξεις από τα ναρκωτικά για να μην τον συλλάβου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν περίεργο τρόπο για να γλυτώσει την σύλληψη από την Αστυνομία σκέφτηκε ένας νεαρός αλλοδαπός στην Ζάκυνθο, ο οποίος προσπάθησε να χαρίσει τις εισπράξεις του από την διακίνηση ναρκωτικών στους αστυνομικούς!

Πρόκειται για έναν 26χρονο Αλβανό ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά στον κλοιό των δυνάμεων της ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΙΑΣ στο Καλαμάκι της Ζακύνθου. Ο νεαρός μετέφερε μαζί του οκτώ συσκευασίες με συνολικά 52,4 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Οι αστυνομικοί που του έκαναν σωματική έρευνα ανακάλυψαν εκτός από τα ναρκωτικά και 2.295 ευρώ που προέρχονταν από αγοραπωλησία.

Ο νεαρός πιάστηκε επ' αυτοφώρω από την Αστυνομία και ο ίδιος μην μπορώντας να διαφύγει αποφάσισε να καταφύγει στην... δοκιμασμένη τακτική του λαδώματος. Οι αστυνομικοί ωστόσο όχι μόνο δεν τον συνέλαβαν για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά του προσέθεσαν στις κατηγορίες του και την απόπειρα δωροδοκίας.

Τελικά του φόρεσαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ