Μαρκόπουλος: Ως γιατρός έσωζα ζωές από αρρώστιες - Τώρα σκοτώνει το Μνημόνιο - iefimerida.gr

Μαρκόπουλος: Ως γιατρός έσωζα ζωές από αρρώστιες - Τώρα σκοτώνει το Μνημόνιο

Μαρκόπουλος:  Ως γιατρός έσωζα ζωές. Τώρα σκοτώνει το μνημόνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τραγική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Υγείας αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρώην υπουργό, Γιάννη Λοβέρδο, για τις δηλώσεις του ότι για την σημερινή κατάσταση φταίει η υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Μιλώντας στον Real fm, ο κ. Μαρκόπουλος είπε πως «δεν είναι μόνο οι βαρύτατα ασθενείς που έχουν ανάγκη φάρμακα αλλά και χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι που αδυνατούν να πληρώσουν τα φάρμακά τους», ενώ τόνισε ότι «δεν υπάρχει ΕΟΠΥΥ, δεν έχει χρήματα, η ηλεκτρονική συνταγογράφηση δεν λειτουργεί και χρωστάει σε οποιονδήποτε φοράει άσπρη μπλούζα».

«Ο κ. Λοβέρδος ρίχνει όλα τα βάρη στην υπηρεσιακή κυβέρνηση, εάν ο κ. Λοβέρδος εννοεί ότι μετά τις εκλογές τα συρτάρια θα γεμίσουν χρήματα, μάλλον ζει σε άλλο πλανήτη» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρκόπουλος και επιτέθηκε στον πρώην υπουργό λέγοντας ότι: «Η λύση είναι να βρεθούν άμεσα χρήματα, μόνο ο ΕΟΠΥΥ χρωστάει πάνω από 6 δισ. ευρώ, δεν έχει πληρώσει ούτε ένα γιατρό για τις επισκέψεις, δεν έχει πληρώσει καμία ιδιωτική κλινική, κανένα φαρμακοποιό καμία φαρμακευτική εταιρεία. Ο κ. Λοβέρδος έχτισε πάνω στην άμμο αυτό το «διαμαντένιο» δημιούργημα».

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο κ. Μαρκόπουλος εξέφρασε με αναρτησή του μέσω του λογαριασμού του στο twitter την αγανάκτησή του για την έλλειψη φαρμάκων: «Πάω για δήλωση στην ΝΕΤ για την έλλειψη φαρμάκων. Είμαι πολύ φορτισμένος. Σαν γιατρός έσωζα ζωές από αρρώστιες. Τώρα σκοτώνει το μνημόνιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ