Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας γύρισε στη δουλειά της (δημοσιογράφος) - iefimerida.gr

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας γύρισε στη δουλειά της (δημοσιογράφος)

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας γύρισε στη δουλειά της (δημοσιογράφος)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βαλερί Τριερβελέρ επιστρέφει στη δουλειά της στο περιοδικό Paris Match, στο οποίο εργάζεται από το 1989. Στο νέο της συμβόλαιο δεσμεύτηκε ότι δεν θα γράφει πολιτικά θέματα αλλά θα δημοσιεύει δυο φορές το μήνα υπογεγραμμένα πολιτιστικά ρεπορτάζ με τίτλο «Οι προτιμήσεις μου» ή σε κατά λέξη μετάφραση στα ελληνικά «Τι είναι αυτά που με κάνουν να καρδιοχτυπώ».

Ας σημειωθεί ότι το Paris Match είναι ένα κοσμικο-σκανδαλοθηρικό περιοδικό με έφεση στο φωτορεπορτάζ και στις αποκαλύψεις για τη ζωή των διασήμων, εστεμμένων κλπ.

Τα γαλλικά Μέσα δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για τις κινήσεις της Τριερβελέρ και δημοσιεύουν μακροσκελή ρεπορτάζ για την επιστροφή της στη δημοσιογραφία. Ορισμένα Μέσα επικρίνουν την επιλογή της να υπογράφει κείμενα με το όνομά της και επισημαίνουν πως ό,τι γράφει η Πρώτη Κυρία θα μπαίνει στο μικροσκόπιο από άλλα σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

Σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις της πρόσφατα στο περιοδικό Times η Βαλερί Τριερβελέρ είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να «είναι γλάστρα» και είχε δηλώσει από τότε την πρόθεσή της να επιστρέψει στη δημοσιογραφία.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν άργησαν να φανούν. Συντάκτες του περιοδικού Paris Match αναστατώθηκαν μόλις ανακοινώθηκε η επιστροφή της Τριερβελέρ στη δουλειά της διότι στο ίδιο περιοδικό εργάζεται ακόμη ο πρώην σύζυγός της Ντένις Τριερβελέρ !

«Ο πρώην σύζυγος είναι αρχισυντάκτης του περιοδικού και θα βρίσκεται σε δύσκολη θέση κάθε φορά που θα καλύπτουμε την επικαιρότητα για το ζεύγος Ολάντ» αναφέρουν δημοσιογράφοι του ομίλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ