Πρόεδροι κομμάτων «σφάζονται» για τους 373 σταυρούς της Γιώτας Τριγώνη - iefimerida.gr

Πρόεδροι κομμάτων «σφάζονται» για τους 373 σταυρούς της Γιώτας Τριγώνη

Πρόεδροι κομμάτων «σφάζονται» για τους 373 σταυρούς της Γιώτας Τριγώνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον αδυσώπητο πόλεμο που μαίνεται στο παρασκήνιο ακόμη και για την τελευταία ψήφο, μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, το τελευταίο... λάφυρο είναι η αποκαλούμενη και οδοντίατρος των διάσημων Παναγιώτα Τριγώνη.

Γνωστή στο ευρύ κοινό από τη σύντομη σχέση της με το Νίκο Αλιάγα και το γάμο της με τον μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ Λάζαρο Αγαδάκο, εγκατεστημένη έως πρόσφατα τουλάχιστον στην Ελβετία στις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν υποψήφια στη Β' Αθήνας με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ο απολογισμός της όμως ήταν πενιχρός καθώς βρέθηκε μόλις στην 40η θέση του ψηφοδελτίου που είχε συνολικά 45 υποψήφιους, με 373 σταυρούς. Την προτίμησε δηλαδή μόλις το 1,3% από τους 28.435 πολίτες που έριξαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ.

Το αποτέλεσμα φαίνεται ότι δεν πτόησε ούτε την ίδια ούτε τη Νέα Δημοκρατία που ανακοίνωσε ότι η κυρία Τριγώνη προσχώρησε στις τάξεις της παρά το γεγονός ότι δεν την συμπεριέλαβε στις λίστες της 17ης Ιουνίου. Η ίδια πάντως είχε δηλώσει: «Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του προέδρου της Ν.Δ. Για ένα πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο». Μόνο που μάλλον το κάλεσμα είχε την έννοια γιορτάζουμε και όποιος θέλει ας περάσει.

Η κυρία Τριγώνη πάντως πολύ συχνά έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια τις κοσμικές και άλλες στήλες εφημερίδων και περιοδικών.

Πρόεδροι κομμάτων «σφάζονται» για τους 373 σταυρούς της Γιώτας Τριγώνη | iefimerida.gr 0

Χαρακτηριστικό είναι ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso το 2009, στη στήλη Espresso Girl που μεταξύ των άλλων, αμέσως μετά το γάμο της σημείωνε:

Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ηταν πολύ δεμένη με τα αδέρφια της, γι' αυτό και όταν τελείωσαν το σχολείο σπούδασαν όλοι... Οδοντιατρική.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Ο πατέρας της είναι οδοντίατρος και έτσι ακολούθησε τα βήματά του. Σπούδασε στο Λος Αντζελες και έμεινε μακριά από την Ελλάδα για αρκετά χρόνια. Οταν επέστρεψε έφτιαξε με τα αδέρφια της το δικό της ιατρείο. Ο καθένας έχει αναλάβει και από έναν τομέα. Εκείνη ασχολείται με την αισθητική των δοντιών. Δηλαδή, με ό,τι έχει να κάνει με τη βελτίωση του σχήματος και του χρώματος των δοντιών.

Παρθενική εμφάνιση: Η Γιώτα Τριγώνη έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τη σχέση της με τον παρουσιαστή Νίκο Αλιάγα από τον οποίο χώρισε πριν από μερικούς μήνες.

Φιλοδοξίες: Σύμφωνα με δήλωση της ίδιας: «Οταν είσαι καλός στη δουλειά σου, γίνεσαι και γνωστός». Η γνωστή οδοντίατρος φιλοδοξεί να παραμείνει στην πρώτη γραμμή στον τομέα της. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται πολλοί διάσημοι, μεταξύ των οποίων οι Βάνα Μπάρμπα, Νίκος Βέρτης, Ελενα Κουντουρά, Ελενα Ράπτη, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αποστολία Ζώη, Πάνος Κιάμος, Γιάννης Σπαλιάρας.

Στιγμή αδυναμίας: Το SMS που ακούστηκε ότι έστειλε στον πρώην σύντροφό της Νίκο Αλιάγα για να του πει ότι χωρίζουν και αμέσως μετά παντρεύτηκε άλλον. Μα δεν κάνει, αγαπητή μου! Ετσι χωρίζεις;

Κολλημένη με... την καλή οδοντοστοιχία. Δεν θα μπορούσε μια οδοντίατρος με αστραφτερό χαμόγελο να είναι... κομψή με κάποιον που δεν προσέχει τα δόντια του!..

Συχνάζει: Σε πολλά κοσμικά events, ειδικά τον τελευταίο καιρό, όπου κλέβει τα φλας με -τι άλλο;- το χαμόγελό της. Απαραιτήτως δίνει το παρών σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Ο ιδανικός άντρας: Μάλλον προτιμά ή τους αρρενωπούς ή τους fitn! Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια ήταν μαζί με τον (beau Grec) Nίκο Αλιάγα, ενώ μόλις χώρισε από εκείνον παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ Λάζαρο Αγαδάκο.

Ποια είναι: Ξέρει από σφραγίσματα και απονευρώσεις. Θεωρείται η οδοντίατρος των επωνύμων και όχι άδικα. Εχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και δεν σκοπεύει να σταματήσει καθώς είναι κοσμοπολίτισσα από κούνια.

Μετά το χωρισμό της η Γιώτα Τριγώνη έφυγε από την Ελλάδα και εγκατασταθηκε στην Ελβετία όπου διατηρεί πλέον δική της επιχείρηση, ενώ σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες θέλει να ανοίξει και «υποκαταστήματα» στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ