«Καλύτερος παίκτης της Εθνικής ο Νίνης» - iefimerida.gr

«Καλύτερος παίκτης της Εθνικής ο Νίνης»

Εθνική ομάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως τον καλύτερο παίκτη της Εθνικής ομάδας χαρακτηρίζει αμερικάνικη ιστοσελίδα τον Σωτήρη Νίνη σε αφιέρωμά της για τους καλύτερους παίκτες κάθε ομάδας που θα συμμετέχει στο Euro 2012.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Bleacherreport», ο 22χρονος μέσος είναι ένα από νεαρότερα «κοσμήματα» της Ελλάδας, ενώ γίνεται αναφορά στα προσόντα του διεθνή άσου. «Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι το όνομα Σωτήρης Νίνης επειδή κανένας δεν γνωρίζει ουσιαστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ομως θα πρέπει να γνωρίζει ένα από τα νεαρότερα κοσμήματα της χώρας.

»Σε ηλικία μόλις 22 ετών, ο επιτελικός μέσος συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πριν πάρει πρόσφατα μεταγραφή στην Πάρμα για να παίξει σε ένα πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου.

»Το πιο συναρπαστικό πράγμα που αφορά τον Νίνη είναι η εκπληκτική ποικιλία κινήσεων που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να νικήσει τους αντιπάλους του. Μπορεί να βγάλει μία μπαλιά ακριβείας, να κάνει ντρίμπλα σε αμυντικό, να κάνει σουτ ή απλώς να ξεπεράσει αυτόν που τον μαρκάρει με τον εξαιρετικό του διασκελισμό. Ολα αυτά σε ένα μικρό πακέτο των 178 εκατοστών», αναφέρει το εγκωμιαστικό δημοσίευμα για τον Σωτήρη Νίνη.

Οι κορυφαίοι για κάθε ομάδα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα είναι οι εξής:

Αγγλία: Γουέιν Ρούνεϊ
Γαλλία: Γιαν Μ'Βιλά
Γερμανία: Μεσούτ Οζίλ
Δανία: Κρίστιαν Έρικσεν
Ελλάδα: Σωτήρης Νίνης
Ιρλανδία: Ρόμπι Κιν
Ισπανία: Τσάβι
Ιταλία: Τζανλουίτζι Μπουφόν
Κροατία: Λούκα Μόντριτς
Ολλανδία: Ρόμπιν Φαν Πέρσι
Ουκρανία: Ανατόλι Τίμοστσουκ
Πολωνία: Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι
Πορτογαλία: Κριστιάνο Ρονάλντο
Ρωσία: Αντρέι Αρσάβιν
Σουηδία: Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς
Τσεχία: Πετρ Τσεχ

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ