Αεροπορική τραγωδία με περισσότερους από 150 νεκρούς στην Νιγηρία - iefimerida.gr

Αεροπορική τραγωδία με περισσότερους από 150 νεκρούς στην Νιγηρία

Αεροπορική τραγωδία με περισσότερους από 150 νεκρούς στην Νιγηρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλη μία αεροπορική τραγωδία συνέβη μέσα σε λίγες ώρες στην Αφρική, με τα θύματα αυτήν την φορά να ανέρχονται σε περισσότερα από 150, βυθίζοντας την πόλη Λάγος της Νιγηρίας στο πένθος.

Μετά το αεροπορικό δυστύχημα στην Γκάνα, όπου αεροπλάνο βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου κατά την προσγείωσή του και προσέκρουσε με λεωφορείο, αυτήν την φορά, ένα επιβατικό αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε τουλάχιστον 153 άτομα, συνετρίβη το απόγευμα του Σαββάτου, πάνω σε ένα διώροφο κτίριο στην πόλη του Λάγος, στη Νιγηρία.

Τοπικοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν πως είναι προς το παρόν αδύνατον να υπολογιστεί ο αριθμός των θυμάτων. Τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδιδαν εικόνες με πυκνά σύννεφα μαύρου καπνού πάνω από το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους της Dana Air, το οποίο είχε απογειωθεί από την πρωτεύουσα, Αμπούτζα, με προορισμό το Λάγος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ