Μάνος: Θέλω να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά με μικρή διαφορά - iefimerida.gr

Μάνος: Θέλω να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά με μικρή διαφορά

Μάνος: Θέλω να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά για...λίγο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέφανος Μάνος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σημείωσε ότι το ευτυχέστερο αποτέλεσμα των εκλογών περιέγραψε κατά τον ίδιο θα ήταν η οριακή επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ και η ενίσχυση των φιλελεύθερων σχηματισμών.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: «Στις εκλογές αναιμική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σαφής ήττα της ΝΔ κι ενίσχυση των φιλελεύθερων σχηματισμών η ευτυχέστερη εξέλιξη».

Ο Στέφανος Μάνος και πριν από τρεις ημέρες σχολιάζοντας το πρόγραμμα του Αντώνη Σαμαρά είχε ταχθεί σαφώς υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι: «Κίνηση ματ του κ. Τσίπρα: τα δικά του μέτρα να είναι σοβαρότερα από αυτά που παρουσίασε σήμερα η ΝΔ».

Ωστόσο ο Στέφανος Μάνος απαντώντας σε σχόλια στο twitter, υποστήριξε πως δεν πρόκειται για δικά του λόγια, και πως το tweet του παρερμηνεύτηκε. Ο πρόεδρος της Δράσης, είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο του Γεωργίου Ι. Αναστασόπουλου, ο οποίος περιγράφει στο κείμενό του,μετεκλογικά σενάρια.

Ο αρθρογράφος γράφει στο κείμενό του «στις επερχόμενες εκλογές μια αναιμική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, σαφής ήττα της ΝΔ, κι ενίσχυση των φιλελεύθερων σχηματισμών αποτελεί και την ευτυχέστερη εξέλιξη για τη χώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ