Εγινε... Ατρόμητος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς - iefimerida.gr

Εγινε... Ατρόμητος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Εγινε... Ατρόμητος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφει στους πάγκους του ελληνικού πρωταθλήματος και αναλαμβάνει την τύχη του Ατρόμητου. Σήμερα οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Σερβοέλληνα τεχνικό.

Ο ίδιος δήλωσε «στόχος μου να δώσω στον Ατρόμητο στοιχεία της δικής μου δουλειάς». Ο πολυνίκης προπονητής υπέγραψε με την ομάδα των Δυτικών προαστίων συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος...

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια .

Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης τεχνικός στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας έπειτα από την ολοκλήρωση του κύκλου των διαδοχικών επαφών με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και την καταλυτική συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ