Ιταλός οδοντίατρος «μάστερ» φοροδιαφυγής - Έκρυψε 8 εκ. ευρώ σε 5 χρόνια! - iefimerida.gr

Ιταλός οδοντίατρος «μάστερ» φοροδιαφυγής - Έκρυψε 8 εκ. ευρώ σε 5 χρόνια!

οδοντίατρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Έλληνες φημίζονται για τη φοροδιαφυγή, φαίνεται όμως ότι ισχύει το «ούνα φάτσα ούνα ράτσα», αφού δημοφιλής οδοντίατρος της Ρώμης πιάστηκε να αποκρύπτει από τις φορολογικές αρχές το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ την τελευταία πενταετία!

Η ιταλική αστυνομία ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «στη συνοικία της πρωτεύουσας όπου ασκεί το επάγγελμα αυτός ο οδοντογιατρός, οι επαγγελματίες -γιατροί, χειρουργοί ειδικευμένοι στις "πλαστικές" προσώπου, οδοντογιατροί- κερδίζουν τουλάχιστον τρία εκατομμύρια ευρώ το έτος-, αποκαλύπτοντας ότι στη φορολογική δήλωσή του δήλωνε εντούτοις ετήσιο εισόδημα 250 χιλιάδων ευρώ».

«Τον πρόδωσαν, όμως, τα συχνά και δαπανηρά εξωτικά ταξίδια του» ανέφερε επίσης ο αστυνόμος Πουτζού, χωρίς να θελήσει να επεκταθεί σε πολλές λεπτομέρειες.

'Όταν με δικαστική εντολή οι διωκτικές αρχές απέκτησαν πρόσβαση στην κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών του οδοντογιατρού, προέκυψαν ποσά που αθροίζονται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ κατά την τελευταία 5ετία, εξήγησε ο ίδιος αξιωματικός. Ο οδοντίατρος θα παραπεμφθεί στην ποινική δικαιοσύνη και δεν θα κληθεί απλά να καταβάλει ένα διοικητικό πρόστιμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ