Αποδοκιμάστηκαν στο δικαστήριο οι γονείς των έξι παιδιών που κάηκαν στην Αγγλία - iefimerida.gr

Αποδοκιμάστηκαν στο δικαστήριο οι γονείς των έξι παιδιών που κάηκαν στην Αγγλία

Αγγλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο δικαστήριο κατηγορούμενοι για δολοφονία οδηγήθηκαν οι γονείς των έξι παιδιών που έχασαν τη ζωή τους όταν το σπίτι τους έπιασε φωτιά στο Ντέρμπισαϊρ της Βρετανίας.

Οι άνθρωποι που ήταν συγκεντρωμένοι στα Δικαστήρια τους αποδοκίμαζαν φωνάζοντας «αποβράσματα» και άλλες βρισιές, ενώ εκπρόσωπος της Εισαγγελίας δήλωσε ότι: « ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία εναντίον τους για να ασκηθεί δίωξη» .

Το ζευγάρι συνελήφθη το πρωί της Τρίτης, 19 ημέρες μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, από την οποία έχασαν τη ζωή τους ο 13χρονος Ντουέιν, η 10χρονη Τζέιντ, ο 9χρονος Τζον, ο 8χρονος Τσακ, η 6χρονη Τζες και η 5χρονη Τζέιντεν, οι οποίοι κοιμόντουσαν μέσα στο σπίτι και πέθαναν από εισπνοή καπνού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ήδη αρκετά άτομα έχουν δώσει πληροφορίες που αφορούν στις έρευνες, οι οποίες θα συνεχιστούν «μέχρι να φτάσουμε στην αλήθεια», όπως δήλωσε εκπρόσωπος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ