ΛΑΟΣ: «Βαμπίρ της ελληνικής κοινωνίας οι Μπαρόζο, Σόιμπλε, Λαγκάρντ, Μέρκελ» - iefimerida.gr

ΛΑΟΣ: «Βαμπίρ της ελληνικής κοινωνίας οι Μπαρόζο, Σόιμπλε, Λαγκάρντ, Μέρκελ»

Γιώργος Καρατζαφέρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δέσμευση πως μέρος των μετοχών από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα καταβληθούν στους ομολογιούχους προχώρησε εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης και χαρακτήρισε «βαμπίρ», τους Βόφλγκανγκ Σόιμπλε, Κριστίν Λαγκάρντ, Άνγκελα Μέρκελ και Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, για «ανεπάρκεια» και υποστήριξε ότι εάν κερδίσει τις εκλογές η ΝΔ και σχηματίσει κυβέρνηση με τη συνδρομή οποιουδήποτε άλλου κόμματος, «θα είναι μια θνησιγενής κατάσταση που θα διαρκέσει λίγους μήνες μόνο» διότι, όπως υποστήριξε «ο κ. Τσίπρας θα βγάζει συνεχώς τον κόσμο στο δρόμο. Θα είναι ένα χάος. Η ζωή μας θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αν επιλεχθεί η ΝΔ».

Επίσης είπε πως εάν τις εκλογές τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε «θα οδηγηθούμε σε ένα νέο αμφίβολο "πείραμα", διότι δεν έχει ένα ενιαίο πρόγραμμα, ιδεολογία και ατζέντα» και εκτίμησε πως η χώρα θα οδηγηθεί «σε μια μανιώδη και εξίσου χαοτική κατάσταση».

Τέλος, το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ σε ανακοίνωσή του, χαρακτήρισε «βαμπίρ της ελληνικής κοινωνίας» τους Μπαρόζο, Σόιμπλε, Λαγκάρντ και Μέρκελ, και υποστήριξε ότι «η εμμονή του ξένου παράγοντα και των εγχωρίων υπασπιστών του, για "μονοδρόμηση" του εκλογικού σώματος προς τους υπάκουους "υπηκόους" τους, εκλαμβάνεται πλέον ως ωμός εκβιασμός και έχει τ' αντίθετα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ