ΔΝΤ: «Δεν προετοιμάζουμε κανένα σχέδιο για την Ισπανία» - iefimerida.gr

ΔΝΤ: «Δεν προετοιμάζουμε κανένα σχέδιο για την Ισπανία»

ΔΝΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν έχει επεξεργαστεί κανένα σχέδιο για να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ισπανία, επισημαίνοντας ότι η χώρα δεν του έχει ζητήσει κάτι τέτοιο.

«Το ΔΝΤ δεν επεξεργάζεται κανένα σχέδιο που να προβλέπει την παροχή οικονομικής βοήθειας στην Ισπανία. Πόσο μάλλον καθώς η Ισπανία δεν έχει ζητήσει την οικονομική υποστήριξη του ΔΝΤ», δήλωσε ο Τζέρι Ράις, εκπρόσωπος του Ταμείου σε συνέντευξη Τύπου από την Ουάσινγκτον.

Ο υπουργός της Οικονομίας της Ισπανίας, Λούϊς ντε Γκίντος χαρακτήρισε «παντελώς αβάσιμες» τις κυκλοφορούσες «φήμες» περί διαβουλεύσεων της Μαδρίτης με το ΔΝΤ, για τον εξωτερικό δανεισμό της.

«Θέλω να διαψεύσω τέτοιες φήμες, επειδή αυτές στερούνται της οποιασδήποτε βάσης», δήλωσε ο ντε Γκίντος, παρεμβαίνοντας σε ένα ειδησεογραφικό δελτίο μη κατονομαζόμενου στην ανταπόκριση αυτήν τηλεοπτικού δικτύου της Ισπανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ