Κουβέλης: Μετά τις εκλογές πιθανότα θα συζητάμε πάλι για οικουμενική κυβέρνηση - iefimerida.gr

Κουβέλης: Μετά τις εκλογές πιθανότα θα συζητάμε πάλι για οικουμενική κυβέρνηση

Κουβέλης: Μετά τις εκλογές πιθανότα θα συζητάμε πάλι για οικουμενική κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης υποστήριξε μετά τις εκλογές είναι πολύ πιθανό να ανοίξει και πάλι συζήτηση για τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης.

Ο κ.Κουβέλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM επεσήμανε πως δεν θα είναι εύκολο να σχηματιστεί με άλλους τρόπους κυβέρνηση και έτσι είναι πολύ πιθανό να μπει και πάλι στο επίκεντρο της συζήτησης η προοπτική μίας οικουμενικής κυβέρνησης.

«Η χώρα χρειάζεται μία προοδευτική κυβέρνηση για να αποφύγουμε τις τρίτες εκλογές, με τους δύο όρους που έχουμε θέσει: την παραμονή της χώρας στο ευρώ και τη σταδιακή αποδέσμευση από τις πολιτικές του Μνημονίου»

Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορεί να γίνει όσο θα υπάρχουν απόψεις στην Κουμουνδούρου για μονομερή καταγγελία του Μνημονίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ