Παπαρήγα: «Λόγια του αέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ η κατάργηση του Μνημονίου» - iefimerida.gr

Παπαρήγα: «Λόγια του αέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ η κατάργηση του Μνημονίου»

papariga
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μιμείται το ΠΑΣΟΚ του 1974» και «μετεξελίσσεται στη νέα σοσιαλδημοκρατία», τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα σε ραδιοφωνική της συνέντευξη.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real», η γενική γραμματέας του ΚΚΕ άσκησε δριμύτατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, για το οποίο είπε: «Είναι σε μία διαδικασία μετεξέλιξης. Ένα μεγάλο κομμάτι του γίνεται η νέα σοσιαλδημοκρατία και ένα άλλο το ανάχωμα προς το ΚΚΕ».

Η κυρία Παπαρήγα χαρακτήρισε επίσης «λόγια του αέρα» τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περί κατάργησης του Μνημονίου και επανέλαβε ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία θα δεχθεί όλες τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ εκτίμησε ότι κανένα από τα τρία μεγαλύτερα κόμματα δεν παρουσιάζει το σχέδιό του για την επόμενη ημέρα, η οποία -όπως είπε- μπορεί να επιφυλάσσει αποπομπή χωρών από την Ευρωζώνη ή ακόμη και φαινόμενα ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας.

«Εμείς είμαστε ρεαλιστές και δεν έχουμε καβαλήσει κανένα καλάμι», κατέληξε η κυρία Παπαρήγα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ