Ανακοινώσεις Σαμαρά για Οικονομία ώστε να προλάβει τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Ανακοινώσεις Σαμαρά για Οικονομία ώστε να προλάβει τον Τσίπρα

Από το βήμα του ΕΒΕΑ ο Σαμαράς προσπαθεί να προλάβει τον Τσίπρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς θα ανακοινώσει από το βήμα του ΕΒΕΑ τις θέσεις της Ν.Δ. για οικονομία-κοινωνία, προσπαθώντας να προλάβει την εξαγγελία του οικονομικού προγράμματος που θα κάνει αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κούρσα ανακοινώσεων επιδίδονται τα δύο κόμματα τα οποία διαγκωνίζονται στις δημοσκοπήσεις για την πρώτη θέση. Ο κ. Σαμαράς θα δώσει σήμερα μια φρεσκαρισμένη σύνοψη των θέσεων της ΝΔ για την οικονομία, την οποία στελέχη του κόμματος αποκαλούν Ζάππειο ΙΙΙ. Εχουν ήδη προηγηθεί δυο παρουσιάσεις του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ τα δυόμιση τελευταία χρόνια, γνωστές ως Ζάππειο Ι και Ζάππειο ΙΙ, αφού παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο της Ν.Δ. στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο κ. Σαμαράς και οι επιτελείς του αντιλαμβάνονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει πλέον με αξιώσεις το κυβερνητικό του πρόγραμμα και δικαιώνεται στις δημοσκοπήσεις. Το «δίπολο» Σαμαράς-Τσίπρας που δημιούργησε η Ν.Δ. δεν λειτούργησε, τελικά, εις όφελος του κ. Σαμαρά, διαπιστώνουν οι συνεργάτες του. «Πρέπει να προσανατολιστούμε σε άλλο δίπολο «ομάδα ΣΥΡΙΖΑ - ομάδα ΝΔ, να επικεντρώσουμε την κριτική μας στην πολυφωνία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ» προτείνουν στον Αντώνη Σαμαρά οι συνομιλητές του.

Στελέχη της Ν.Δ. διαπιστώνουν, επίσης, ότι η πρωτιά του κόμματος στις εκλογές του Ιουνίου δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Αμφιβάλλουν ακόμη και για το κατά πόσον θα βοηθήσει τον πρόεδρο της ΝΔ ένα τηλεοπτικό τετ-α-τετ με τον Αλέξη Τσίπρα γιατί, όπως επισημαίνουν, «από τη σύγκρουση του διδύμου επωφελείται ο Τσίπρας, όπως φαίνεται στις μετρήσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ