ΣΥΡΙΖΑ: Η Ντόρα εκμεταλλεύεται πολιτικά τα θύματα της τρομοκρατίας - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ντόρα εκμεταλλεύεται πολιτικά τα θύματα της τρομοκρατίας

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ντόρα εκμεταλλεύεται πολιτικά τα θύματα της τρομοκρατίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ. Ντόρας Μπακογιάννη. Με μια σκληρή ανακοίνωση το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έδωσε τη δική του απάντηση στις αιχμές που εξαπέλυσε εναντίον του την Τετάρτη η υποψήφια βουλευτής.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να παρακολουθήσει τον δρόμο της κυρίας Μπακογιάννη, που συνιστά μια προσπάθεια πολιτικής αξιοποίησης των θυμάτων της τρομοκρατίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η ζωή είναι ιερή και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την αφαιρεί για οποιοδήποτε λόγο από τον οποιοδήποτε», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα θύματα της τρομοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη η κυρία Μπακογιάννη είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα αυτό και είχε καλέσει τον κ. Τσίπρα να πάρει σαφή θέση για την τρομοκρατία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ