Βενιζέλος για ΣΥΡΙΖΑ: Εχει κανείς τη μύγα για να μυγιαστεί; - iefimerida.gr

Βενιζέλος για ΣΥΡΙΖΑ: Εχει κανείς τη μύγα για να μυγιαστεί;

Βενιζέλος για ΣΥΡΙΖΑ: Εχει κανείς τη μύγα να μυγιαστεί; Ολοι υπέρ της Ε.Ε. είμασ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έκθεση του διοικητή της Εθνικής Τράπεζαςκαι στις αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Νέα Ιωνία, ο κ. Βενιζέλος και αναφερόμενος στην έκθεση του διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, τόνισε πως αυτή προκάλεσε την αντίδραση «κάποιου κόμματος» και διερωτήθηκε «γιατί». «Εχει κανείς τη μύγα για να μυγιαστεί;», είπε και πρόσθεσε σκωπτικά: «Αφού όλοι είμαστε υπέρ της Ευρώπης», φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του οποίου, Αλέξης Τσίπρας, είχε αντιδράσει στη δημοσίοποίηση της εν λόγω έκθεσης για το ευρώ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε πείσης, πως αν κάτι προσεφέρε το κόμμα του στη χώρα, «παρά την οργή και την αγανάκτηση, την ανεργία και την ύφεση που ξεκίνησε το 2007 και όχι το 2010, είναι ότι αποτρέψαμε αυτήν την εικόνα και δεν βιώνει η χώρα αυτή την κόλαση».

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος, πάλι, στην έκθεση του διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, παρουσιάζει την κατάσταση που θα υπάρξει αν η χώρα φύγει από το ευρώ και «να γυρίσει όχι στην "αγαπημένη" μας δραχμή, αλλά σε μια πληθωριστική δραχμή της ανεργίας και της ύφεσης».

«Είναι μια ζοφερή κατάσταση που κανείς δεν θέλει να ζήσει και πιστεύω ότι ο λαός θα κάνει επιλογές που θα αποτρέψουν να βρεθούμε σε τέτοια κατάσταση», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ