Παπαδήμος: Η νέα κυβέρνηση να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και τις περικοπές - iefimerida.gr

Παπαδήμος: Η νέα κυβέρνηση να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και τις περικοπές

ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα πρέπει να συνεχίσει την πολιτική των μεταρρυθμίσεων και των περικοπών, εξέφρασε ο τέως πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Μετά την διάψευση την οποία έκανε για το δημοσίευμα του Reuters, ο Λουκάς Παπαδήμος, τώρα μίλησε στην βελγική εφημερίδα «De Tijd» τονίζοντας πως «δεν μπορούν να γίνουν πολλές αναπροσαρμογές στην δανειακή συμφωνία και το περιθώριο ελιγμών της νέας κυβερνητικής ομάδας θα είναι περιορισμένο».

Στην συνέχεια τυποστήριξε επίσης πως η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει, από όποιον συνασπισμό και να αποτελείται, θα «πρέπει να συνεχίσει την πολιτική περικοπών και μεταρρυθμίσεων».

Δεν παρέλειψε να πει πως η Ελλάδα ακολουθεί τον δρόμο της ανάπτυξης και ίσως να επιτευχθούν αλλαγές στα επιτόκια μέσω της αλλαγής του χρονοδιαγράμματος για την αποπληρωμή των δανείων. Επίσης εκτιμά πως οι δανειστές δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μια μείωση των επιτοκίων χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως η κάμψη που παρατηρείται στα ποσοστά του, αποδίδεται στο ότι οι Έλληνες έχουν συνειδητοποιήσει πως θα είναι το βιοτικό τους επίπεδο εκτός Ευρωζώνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ