Ενοπλη ληστεία σε τράπεζα της Νεμέας με λεία 91.000 ευρώ! - iefimerida.gr

Ενοπλη ληστεία σε τράπεζα της Νεμέας με λεία 91.000 ευρώ!

Ληστεία σε τράπεζα της Νεμέας με λεία 91.000 ευρώ!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αρκετή ώρα προσποιούνταν τους απλούς πελάτες της τράπεζας... Οταν όμως έφτασαν μπροστά στο ταμείο της Εμπορικής Τράπεζας στη Νεμέα, αποκάλυψαν τον πραγματικό τους εαυτό: Εβγαλαν τα πιστόλια και απείλησαν τον διευθυντή της.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη μια το μεσημέρι. Δύο άγνωστοι, φορώντας μόνο γάντια μπήκαν στην Εμπορική Τράπεζα Νεμέας ως πελάτες και φτάνοντας στα ταμεία με την απειλή πιστολιών εξανάγκασαν το διευθυντή της τράπεζας να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και τα ταμεία από ο οποία πήραν συνολικά 91.000 ευρώ. Στη συνέχεια, έφυγαν σαν κύριοι, αφού βγήκαν από την τράπεζα και διέφυγαν με τα πόδια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων, οι οποίοι σήμερα το μεσημέρι λήστεψαν την Εμπορική Τράπεζα στη Νεμέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ