Ολι Ρεν: Ελλάδα και Ευρώπη να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους - iefimerida.gr

Ολι Ρεν: Ελλάδα και Ευρώπη να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους

Όλι Ρεν: Ελλάδα και Ευρώπη να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη τόσο η Ελλάδα, όσο και οι Ευρωπαίοι εταίροι, να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που έχουν λάβει, εξέφρασε ο επίτροπος επί των Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Ολι Ρεν.

Ο Όλι Ρεν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες, παρουσιάζοντας τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των 27 κρατών - μελών της ΕΕ, απέφυγε να μιλήσει για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.

Ερωτηθείς για το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης, ο Ευρωπαίος Επίτροπος τόνισε πως αυτήν την στιγμή η Ελλάδα, διανύει προεκλογική περίοδο την οποία ο ίδιος σέβεται, διότι σέβεται την Δημοκρατία.

Τόνισε, ωστόσο, ότι το δεύτερο πρόγραμμα προσαρμογής έχει στόχο να επαναφέρει την Ελλάδα σε τροχιά ανάκαμψης και πως αποτελεί ένα είδος «συμφώνου αλληλεγγύης» ανάμεσα στην Ελλάδα και τα υπόλοιπα 16 μέλη της Ευρωζώνης. «Είναι σημαντικό όλες οι πλευρές να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους», δήλωσε ο Ρεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ