Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Coca Cola που πάει με όλα» - iefimerida.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Coca Cola που πάει με όλα»

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Coca Cola που πάει με όλα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την φράση «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Coca Cola που πάει με όλα» ο Νίκος Ανδρουλάκης, στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου και τρίτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές, επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα και το κόμμα του.

Σε μια συνέντευξη στην ιστοσελίδα paraskhnio, το πρώην μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ πως «είναι και με τη δραχμή αλλά και με το ευρώ. Ισχυρίζεται ότι θα επαναφέρει μισθούς και συντάξεις, αλλά μετά συμπληρώνει ότι αυτό δεν περιλαμβάνεται στις προγραμματικές του δεσμεύσεις».

Και προσθέτει ο κ. Ανδρουλάκης: «Φτηνός λαϊκισμός, σε μια κοινωνία που δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς από μαθητευόμενους μάγους, αλλά χρειάζεται οργανωμένο σχέδιο εξόδου από την οικονομική κρίση».

Για το ΠΑΣΟΚ, τονίζει πως ποτέ ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν μίλησε για σαπίλα, ωστόσο αναφέρει πως η «φθορά αποτελεί μια μακροχρόνια διαδικασία που κορυφώθηκε το τελευταίο διάστημα ως αποτέλεσμα του ιδεολογικού σχετικισμού και της φεουδαρχοποίησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ