Χωρίς εκπλήξεις τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων - iefimerida.gr

Χωρίς εκπλήξεις τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων

πανελλάδικές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα από τα εξεταστικά κέντρα για τα σημερινά μαθήματα, στα οποία διαγωνίζονταν χιλιάδες υποψήφιοι. Για διαβασμένους μαθητές, αλλά χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις για τους υποψηφίους, ήταν τα σημερινά θέματα των τεσσάρων μαθημάτων με τα οποία συνεχίστηκαν οι πανελλαδικές εξετάσεις, σύμφωνα με καθηγητές φροντιστηρίων.

Ειδικότερα οι μαθητές σήμερα εξετάστηκαν σε μαθήματα κατεύθυνσης, την Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης, τη Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης, τη Χημεία - Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών)

Σύμφωνα με καθηγητές φροντιστηρίων, μετά τη «γκάφα» της Φυσικής, επανερχόμαστε σε «κανονικά» θέματα, τα οποία δεν περιείχαν εκπλήξεις και δη δυσάρεστες, που ήταν μεν για διαβασμένους μαθητές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προκαλούσαν προβλήματα.

Απαιτητικά και για καλά διαβασμένους τα θέματα στη Βιολογία θετικής κατεύθυνσης, εύκολα τα θέματα στη Χημεία - Βιοχημεία τεχνολογικής κατεύθυνσης και διατυπωμένα με σαφήνεια τα θέματα στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τη Παρασκευή 1η Ιουνίου με τα μαθήματα των Λατινικών Θεωρητικής Κατεύθυνσης, της Χημείας Θετικής Κατεύθυνσης, της Ηλεκτρολογίας Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ