Τα ζώδια της Τετάρτης 30 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 30 Μαΐου

Αιγόκερως
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Δεν αποκλείετε να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να μην επενδύσετε συναισθηματικά αυτήν την περίοδο. Στα αισθηματικά σας καλό θα ήταν να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για να μπορέσετε να βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή και να γευτείτε την επιτυχία.

Ταύρος

Αλλά συνήθως χρειαζόμαστε και έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε. Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Ορισμένοι θα αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με συγγενικά άτομα και θα βιώσετε συναισθηματικές συγκινήσεις. Στη δουλειά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα μπορέσετε να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

ΔίδυμοιΙχθείς

Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Θα διώξετε ότι σας καταπιέζει και σας ταλαιπωρεί και θα προχωρήσετε μπροστά για να πραγματοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου οι γνωριμίες που θα κάνετε δύσκολα θα σας ενθουσιάσουν. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Καρκίνος

Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, γιατί θα αποκτήσετε καινούργια προβλήματα. Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μερικά πράγματα καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά.

Λέων

Εξετάστε εξονυχιστικά τις όποιες προτάσεις ή ευκαιρίες παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα. Να θυμάστε όμως ότι αυτήν την περίοδο βάζετε τις βάσεις για ένα πολύ πιο αποδοτικό και ευχάριστο 2011. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Προσπαθήστε να περνάτε περισσότερες ώρες μαζί του γιατί θα σας βοηθήσει να τον πλησιάσετε πιο πολύ και να κερδίσετε πάλι την εμπιστοσύνη του. Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας που θα είναι έντονη αλλά μην μπείτε στον πειρασμό να δώσετε οριστικές λύσεις τώρα γιατί η κρίση σας θα είναι θολή. Καθυστερήσεις αλλά και ανατροπές δεν αποκλείεται να προκύψουν αυτό το διάστημα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι αδέσμευτοι ζωδίου, θα ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά. Προσοχή στην υπερκόπωση, διαθέστε χρόνο για ξεκούραση. Στον εργασιακό σας χώρο μην πάρετε αποφάσεις για θέματα σημαντικά, χωρίς να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας πρώτα.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας. Θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν έντοντα αυτές τις μέρες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους. Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Σκορπιός

Αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική αναζητήσετε τις σωστές λύσεις. Έχετε βάλλει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να τους πραγματοποιήσετε έγκαιρα. Μην αφήσετε τις όποιες ανατρεπτικές καταστάσεις να σας γεμίσουν άγχος και στρες επηρεάζοντας την υγεία σας. Παράλληλα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε υποθέσεις που έχετε αναλάβει και θα κουραστείτε μέχρι να τις διευθετήσετε. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

Τοξότης

Ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε παλιές φιλίες που δεν αξίζουν μια νέα ευκαιρία. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που θα σας ενθουσιάσει. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους αδέσμευτους να έχετε την τάση να βρείτε ερωτικό σύντροφο. Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήσετε να τηρήσετε ουδέτερη στάση απέναντι στον σύντροφο σας, αν ο ψυχικός σας κόσμος είναι ιδιαίτερα φορτωμένος αυτές τις ημέρες.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Να ξέρετε όμως, ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες. Σχεδιάστε μια πιο οργανωμένη τακτική για να αντιμετώπισετε ορισμένα προβλήματα που θα προκύψουν στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Κινηθείτε με ψυχραιμία μέχρι να περάσουν τα δύσκολα και να είστε σίγουροι ότι θα ανακτήσετε τις χαμένες ισορροπίες σύντομα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ο μαγνητισμός και η σεξουαλική σας ενέργεια θα βρίσκονται στα ύψη. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα. Το σημαντικότερο είναι να μην αποφασίζετε τίποτα εν θερμώ.

Ιχθείς

Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστευτείτε την λογική σας αλλά ούτε και το ένστικτο σας αυτήν την περίοδο. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Νιώθετε πού πιο ώριμοι και πιο έμπειροι και θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνεργασίες σας θα έχουν αρκετές δόσεις εντάσεων και προβλημάτων, οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ηγετικές σας ικανότητες, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ