Ε.Βενιζέλος για Der Spiegel: "Ας ψάξουν αλλού όσοι αναζητούν προβλήματα" - iefimerida.gr

Ε.Βενιζέλος για Der Spiegel: "Ας ψάξουν αλλού όσοι αναζητούν προβλήματα"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές για παιχνίδια διεθνών παραγόντων εις βάρος της Ελλάδας άφησε – με αφορμή το δημοσίευμα του Spiegel - ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος. Σε δηλώσεις του πριν από λίγο από τη Θεσσαλονίκη τόνισε ότι ισχύει "μόνο η δήλωση του Έλληνα κυβερνητικού εκπροσώπου και τίποτε άλλο". Και κάλεσε τους διεθνείς παράγοντες που, όπως είπε, "έχουν αποδυθεί σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά βλαπτικό για το ευρώ» να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή υπευθυνότητα και ψυχραιμία. Ο κ. Βενιζέλος υπενθύμισε ότι το ελληνικό χρέος είναι μόλις το 1,6% του συνολικού χρέους της ευρωζώνης και "κάρφωσε" τους κερδοσκοπούντες εις βάρος της χώρας μας: "Ας ψάξουν αλλού όσοι αναζητούν προβλήματα και προβληματικούς παίκτες".

Την ίδια ώρα, το πρακτορείο Reuters επικαλείται επικοινωνία με κυβερνητική πηγή της Γερμανίας η οποία επιβεβαίωσε ότι γίνεται η αποψινή συνάντηση υπουργών του Εurogroup με θέμα την Ελλάδα. Ενώ επικοινώνησε και με δημοσιογράφο του περιοδικού Spiegel το οποίο επιμένει στα όσα έχει γράψει στο site του αναφορικά με το σκέλος της μυστικής συνάντησης στο Λουξεμβούργο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ