Ντολ: Τέλος η αλληλεγγύη αν ψηφίσετε κόμματα που αμφισβητούν το Μνημόνιο - iefimerida.gr

Ντολ: Τέλος η αλληλεγγύη αν ψηφίσετε κόμματα που αμφισβητούν το Μνημόνιο

Ντολ: Τέλος η αλληλεγγύη αν ψηφίσετε κόμματα που αμφισβητούν το Μνημόνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο το δρόμο της ανάπτυξης και της λιτότητας μπορεί να ακολουθήσει η Ελλάδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Χριστιανοδημοκράτες) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ζοζέφ Ντολ.

Μιλώντας στο web tv του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κ. Ντόλ ζητά από τους Ελληνες να φτιάξουν κράτος δικαίου, να επεξεργαστούν τα προγράμματα και να εφαρμόσουν πολιτικές λιτότητας παράλληλα με την ανάπτυξη.

«Το Μνημόνιο δεν μπορεί να τεθεί σε αμφισβήτηση, μπορεί μόνο να βελτιωθεί» υποστηρίζει ο επικεφαλής της ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ ταυτόχρονα προειδοποιεί ότι «αν οι Έλληνες ψηφίσουν κόμματα που αμφισβητούν τις υπογραφές δεν θα υπάρξει ευρωπαϊκή αλληλεγγύη».

Σχετικά με τις δυνατότητες επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, ο κ. Ντολ τόνισε: «Μπορούμε να βρούμε λύσεις, με διαπραγματεύσεις, συζητήσεις. Αλλά δεν μπορούμε να θέσουμε σε αμφισβήτηση τις υπογραφές, τη βοήθεια του ΔΝΤ και τις συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ