Βενιζέλος: Ανεύθυνοι όσοι υποστηρίζουν τη μονομερή καταγγελία του Μνημονίου - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Ανεύθυνοι όσοι υποστηρίζουν τη μονομερή καταγγελία του Μνημονίου

Βενιζέλος: Ανεύθυνοι όσοι υποστηρίζουν την μονομερή καταγγελία του Μνημονίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανεύθυνους χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ομιλία του, όλους όσοι υποστηρίζουν πως μία μονομερή καταγγελία του Μνημονίου θα είχε αποτελέσματα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως μία πολιτική της αναθεώρησης των δυσμενών όρων της Σύμβασης, όπως την έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ, και όπως την υποστηρίζουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές από τον Γάλλο πρόεδρο, τον Φρανσουά Ολάντ, μέχρι το μικρότερο σοσιαλιστικό ευρωπαϊκό κόμμα, έχει ουσιαστικό περιεχόμενο, έχει νόημα και δίνει απάντηση στις αγωνίες των Ελλήνων.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα, ποια κυβέρνηση θα έχει ο ελληνικός λαός. «Ο τόπος δεν μπορεί να σέρνεται ακυβέρνητος, δεν μπορούμε να παίζουμε με τις ανάγκες της χώρας και δεν μπορούμε μόνοις μας να βγάζουμε με τα ίδια μας τα χέρια τα μάτια μας, όταν πρέπει η Ελλάδα να βγει ισχυρή και ανταγωνιστική στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ