Θέλει Ιβκοβιτς και Ομπράντοβιτς η Φενέρμπαχτσε - iefimerida.gr

Θέλει Ιβκοβιτς και Ομπράντοβιτς η Φενέρμπαχτσε

Φενέρμπαχτσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Φενέρμπαχτσε μετά από μία απογοητευτική χρονιά στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και την Euroleague έχει θέση ψηλά τον πήχη αναφορικά με τον διάδοχο του Νέβεν Σπάχια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, στην λίστα της «Φενέρ» με τους υποψήφιους προπονητές βρίσκονται οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ετορε Μεσίνα και Ντούσαν Ιβκοβιτς, με το όνομα του τεχνικού του Ολυμπιακού να είναι το τελευταίο που προστίθεται στους πιθανούς διαδόχους του Κροάτη προπονητή. Ειδικότερα για τον Μεσίνα το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει ήδη δεχτεί δελεαστική πρόταση από την τουρκική ομάδα, όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ γίνεται λόγος πως με έναν από τους τρεις προαναφερόμενους προπονητές η τουρκική ομάδα θα ανέβει επίπεδο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ